Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Cukrász szívvel-lélekkel: Bajzák Szilvia

2022. 10. 30. 06:21 • Szerző
2

Frissítés:

2023.02.02-án hivatalosan is megnyitottuk a Zaj Studio&Cafét. További információk:

https://www.facebook.com/zajcafe

https://www.instagram.com/zaj_cafe

Jó a társaság, kellemes a környezet. Mi kell még a tökéletes hangulathoz, időtöltéshez? Hát mi más, mint kiváló italok és finom ételek! Előbbiről is gondoskodni fogunk a Zaj Stúdió&Café-ban, de előbb engedjétek meg, hogy bemutassuk kávéházunk ékkövét, aki feledhetetlen süteményeinkről gondoskodik!

Magamról, avagy hogy is kezdődött…

Bajzák Szilvia vagyok, közgazdász, borász és cukrász. A számok mellett kedvelem a finom borokat, a minőségi kávékat, és nem utolsósorban a remek sütiket. Nagy örömet okoz nekem, ha ezt másokkal is meg tudom osztani és ha egy izgalmas finomsággal boldogságot szerezhetek az ismerőseimnek, barátaimnak, családomnak. Már gyermekkoromban a nagymamám és az édesanyám mellett is próbálgattam a sütés tudományát elsajátítani, és azóta is mindenhová egy nagy tálca sütivel érkezem. Szeretem a mosolyt és a boldogságot látni az emberek arcán.

Régi vágyam valósul most meg azzal, hogy miközben sütök, a vendégekkel beszélgethetek, láthatom , hallhatom a visszajelzéseiket. Éltető erőm a változatosság, örömmel próbálok ki új dolgokat, amit látok, amiről hallok, vagy amit kérnek tőlem. 

Azért csatlakozom a Zaj Csapathoz, hogy közösen hozzuk létre ezt a teljesen egyedülálló kávéházat és benne az általam vezetett látvány-cukrászatot! Biztos vagyok benne, hogy Ti, akik eddig is szívesen jöttetek be a Zaj Stúdióba, most a mennyei illatok, ínycsiklandozó sütik, különleges kávék kedvéért még gyakrabban tértek be hozzánk, aki pedig még nem volt visszajáró vásárlója a Zajnak, az is gyakran útba ejt minket a jövőben.

És ha megkérdezitek, hogy mi a titkom, mitől olyan finomak a kezem alól kikerülő sütik, csak közhelyekkel tudok válaszolni, de ez így tényleg összeáll, működik:

Először is csak olyan finomságokat készítek, amit én is szívesen fogyasztok. Számomra a belbecs a mérvadó, legyen szó hagyományos, francia vagy reformdesszertről.

Fontos a kiváló minőségű alapanyagok felhasználása, hogy a végeredmény feledhetetlen legyen, ehhez párosul, hogy töltelék rajongó vagyok, azaz minimum a fele a töltelék, de igazából inkább 70%. 😉 Viszont nem szeretem, ha túl édes, geil egy desszert, ezért kevesebb cukrot, édesítőt használok, mint az átlagos, máshol megszokott.

A nagy kedvenceim a málna és a magok, mint diófélék, pisztácia, de a mák is sűrűn terítékre kerül.

Sok-sok év munkájának, kísérletezésének eredményeként születtek meg a sütik, torták, desszertjeim, melyek közül sokból “mentes” (szinte “minden-mentes”) verziók is készülnek, hogy senkinek se kelljen lemondania az általam készített édes élvezetekről!

Szeretettel, sok-sok finomsággal és egy nagy mosollyal várlak benneteket!


Hozzászólások

    2024. 11. 13. 22:22
    • Quinn

    Hey! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Thank you! You can read similar article here: Eco product

    2024. 11. 16. 03:12
    • best princess birthday cakes

    The coupler on the tongue of the trailer ought to fit over the ball on the trailer hitch ball mount.

    https://sandianyixian.cc

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!