Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

A Zaj Studio 30 éves születésnapi ünnepsége – Egy Ünnepi Beszámoló

2023. 08. 21. 14:45 • Zaj-Klub
0

2023 augusztus 4-én összegyűltünk, hogy együtt ünnepeljük a Zaj Studio 30. születésnapját. A Zaj történetét már korábban részletesen bemutattuk egy cikkünkben: “Mindennek a kezdete, azaz a Zaj Társaság” – olvasható itt: https://klub.zaj.hu/mindennek-a-kezdete-azaz-a-zaj-tarsasag/

Az esemény különlegessége, hogy ez nem csupán egy szimpla kerek évfordulós ünnepség volt, hanem egy nemes célt is szolgált a rendezvény. A Zaj Studio a jegyárak teljes összegét a Semmelweis Egyetem Szülészeti És Nőgyógyászati Koraszülött Intenzív Osztályának ajánlotta fel.

A jó hangulaton és a sok sztárfellépőn túl az estet értékes nyeremények is feldobták, amelyeket a jegyeket megvásárlók között sorsoltak ki utólag a szervezők: https://fb.watch/mz5eELnT0Z/. A tombolanyereményeket a Zaj Studio és a Zaj Café ajánlották fel, köztük DJ kontroller és egy torta is szerepelt. A fellépők között olyan nevek szerepeltek, mint Spigiboy, Happy Gang feat. FLM, Patai Anna, Young G., Kocsis Tibi, 4F Club, és persze a Zaj Studio oszlopos tagjai, akik nemcsak felléptek, hanem az esemény szervezői is voltak: SmileFace és Pazo.

A 18:00-kor kezdődő buli műsorvezetője Szerdahelyi Roland volt, aki egy-egy rövid beszélgetéssel fűszerezte az eseményt, ahol szakmabeliek ( hang és fénytechnika) is részt vettek. A hangtechnikai hátteret nagyrészt a Zaj Studio biztosította, a helyszín impozáns volt, a hangulat páratlan. A buli körülbelül hajnali 2-3 óra környékén fejeződött be, szerencsére megelőzve azt a hatalmas vihart, ami az éjszaka folyamán lecsapott a Samsung Beach-re.

Közel száz ezer forintot sikerült összegyűjtenünk a jótékonysági célra, amire különösen büszkék vagyunk. A Zaj ezúton is köszönetet mond a fellépőknek és mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy létrejöhessen ez a fantasztikus rendezvény.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!