Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

A Zaj Club – Az ötlet, és ami mögötte van

2022. 10. 29. 20:29 • Szerző
0

A ZAJ Társaság tagjai 1990 december 30.-én, a Szilveszteri buliban találkoztak először. 91 januárjában már közösen tervezték a tavaszi bulikat, így a ZAJ múltja a XX. század utolsó évtizedének leges-leges legelejéig, annak első napjaira vezethető vissza. A manapság is kiválóan prosperáló cégcsoport a több, mint harminc év alatt megannyi változáson, örömteli és persze nehéz pillanaton ment keresztül. 

Közvetve és közvetlenül is rengetek emberrel kerültünk kapcsolatba: kezdve munkatársainkkal, ügyfeleikkel, megrendelőinkkel, beszállítóinkkal, partnereinkkel, és folytatva azzal a sok százezer régebben még nagyon fiatal, ma már “örök-fiatal” ismerőssel, akik a ZAJ által szervezett rendezvényeken, kiállítósokon, jótékonysági akciókon, vagy az interneten, áruházunkban, site-jainkon, fórumainkon találkozott velünk.

A múlt nosztalgikus élményei mindnyájunkban ott szunnyadnak, és talán soha nem volt olyan nagy szükségünk ezek felébresztésére, előhívására, mint manapság, mikor a közösségre, a barátokra, a nagy beszélgetésekre nagyobb szükség van, mint valaha!

A Zaj-klub célja, hogy visszaemlékezzünk az elmúlt évtizedekre, felidézzük fiatalságunkat, a szép időket, régi-új barátokra, beszélgető-társakra lelünk, miközben a sok-sok cikkel, hozzászólással, fotóval, videóval, emlékkel felépítjük a ZAJ lassan három és fél évtizedes történetét.

És reméljük, ezek a nosztalgikus jó érzések, kellemes emlékek újra összehoznak bennünket, a rég megszakadt barátságok újra szövődnek, és a virtuális térben – a klub.zaj.hu-n újra induló kapcsolatok a Zaj Stúdió&Caféban élő találkozásokká, személyes, minden érzékünkre ható élményekké válnak.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!