Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Rólunk

A Zaj-Klub létrehozója, jelen weboldal üzemeltetője a Zaj Rendszerház Kft., ötletgazda Fazekas Tamás. A klubhoz való csatlakozás önkéntes, ingyenes.

Történetünk:

Néhány fiatal srác összefogásával, a 90-es évek elején kezdődött történetünk. A baráti társaságunk kezdetben gólyabálok hangosítását, sulidiszkók szervezését vállalta. Felhasználva tapasztalatainkat később saját szórakozóhelyet is nyitottunk. Az itt megmaradt berendezések (DJ-eszközök, hang-és fénytechnika) eladása céljából hoztuk létre a Zaj Stúdiót. Ez Budapesten a Zichy Jenő utcában üzemelt, később átköltöztünk a Jókai utca 11 szám alá, ahol a mai napig működik boltunk. Természetesen az elmúlt évtizedek alatt a cég tevékenysége több átalakuláson, bővülésen ment keresztül, a piaci igényekhez is alkalmazkodva.

A 90-es években és a 2000-es évek első évtizedében a cég és az üzlet is rendkívül széles körben, az egész Kárpát-medencében ismert, már-már kultikus „intézménnyé” vált. Ezt a státuszt erősítették a több ezres, több tízezres látogatottságú kiállítások, rendezvények, jótékonysági támogatások, Kelet-Európa első szakirányú webáruháza és fóruma, és még sok minden, ami miatt a Zaj névre sok műszaki, zenei érdeklődésű ember nosztalgikus és pozitív érzésekkel emlékszik vissza.

Célunk:

A weboldal célja a Zaj közel 30 éves történetének feldolgozása, Veletek együtt egy közösségi oldal létrehozása, ahol bárki böngészhet, tölthet fel Zaj-al kapcsolatos emlékeket, történeteket, képeket. Az itt kialakult kapcsolatokat szeretnénk a jövőben személyes találkozókká is alakítani. Rendezvényeket, összejöveteleket fogunk szervezni a Zaj Studio&Café-ban, aminek állapotáról folyamatosan tájékoztatunk titeket. /https://klub.zaj.hu/most/

Elérhetőségeink:

Kérdéseiteket, észrevételeiteket az alábbi elérhetőségeinken várjuk:

news@zaj.hu

+36 20 293 5252

Zaj Studio & Café, 1066 Budapest, Jókai utca 11.