Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

A SIB kiállítások Riminiben

2022. 10. 06. 15:14 • Zaj-Klub
1

1994 március

Kiutaztunk Olaszországba , Riminibe a szakma kiállítására a SIB-re, erre az eseményre többször is visszatértünk a következő években.

1996 Rimini

Már a harmadik kiállítás, amin már személyesen mi is ott voltunk, folytattuk az olasz gyártókkal való ismerkedést, kapcsolat-tereremtést.

Ebben az évben a GRIVEN és SPACE CANNON cégekkel állapodtunk meg a hazai képviseletben. Előbbivel egy évtizeden keresztül komoly és gyümölcsöző kapcsolatot ápoltunk, sok-sok eszközük került be általunk a hazai látvány-világ körforgásába.

Talán elég megemlíteni a Griven Imperial 4000-es, egycsóvás felhőpásztát, melyből a Palace Disco tetején éveken át kettő is kalimpált. A 4000 wattos Xenon izzónak, és a végtelenül koncentrált csóvának köszönhetően megfelelő időjárási körülmények között már az érdi emelkedőtől látni lehetett a Siófokról Budapest felé fordított lámpa fényét…

Space Cannon lámpákat mennyiségileg sosem sikerült eladni, de maga a kapcsolat, a tőlük kapott információ, tudás máig hatással van gondolkodásunkra, munkáinkra, amit ezúttal is köszönünk!

1997 március

a Sib97-en  tárgyalások folytak, kizárólagos szerződést kötöttünk az olasz ESO céggel DJ mixereik forgalmazására.

1998

a MBN német és a Giglio Moroder, F.A.L. olasz cégek is felkerültek a disztribúciós listára.

2000

Az ezredforduló évében is jártunk Riminiben.

2002

A Siben a PR Lighting kínai cég lámpáit teszteltük, később nagy mennyiségben rendeltünk belőle.

2006


Hozzászólások

    2023. 03. 27. 16:34
    • gborka88888

    Én 1997-ben jártam először a Sib-en. Aztán többször is. Érdekes volt minden téren. Szerintem az igazi nagy durranás a LOBO lasersystem bemutatója volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!