Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Beled, Pétervására

2022. 11. 18. 13:45 • Szerző
0

1996-os év vége meghozta az első komoly disco építést is. A nyugati határ mentén egy Osztrák vállalkozó és Magyar sógora igényes szórakozóhelyet alakított ki.

Az előzetes tárgyalások után Tamás és Joe vágott neki az útnak. Beled faluba érkezve hamar megtalálták az épülő helységet. A helyszíni felmérés után árajánlatok készültek, amelyek közül a fénytechnika elfogadásra került, a hangot azonban módosítani kellett, mert az Outline hangrendszer nem fért bele a költségvetésbe. Akkoriban a discok nem a jó hangzásról voltak híresek. Többnyire olcsó vagy házilag épített hangfalak szóltak mindenhol. Ehhez képest egy jól megtervezett magyar gyártók termékeiből összeállított technika is tudott nagyon szépen szólni. A választás itt erre esett: Garry hangfalak, Ágota végfokokkal hajtva, Outline processzorokkal és DJ keverővel. Ez nagyon is bevált. A Disco pár héten belül megépült. A tulajdonosok nagyon elégedettek voltak, a hely befutott és több éven keresztül teltházzal üzemelt.

Sajnos képeket nem találtunk erről a discoról, de hátha Nektek van, várjuk a feltöltéseket.

Forrás: Zsemberi József (Joe) szakdolgozata.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!