Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

A Zaj DJ korszak képekben

2024. 02. 19. 09:59 • Zaj-Klub
0

Amikor 2006-ban megnyitott a Zaj3 Pro Plasa, és a Jókai utcai üzletet deklaráltan a DJ-knek szenteltük, akkor kezdődött az a korszak, amely a 20-as évek elejéig tartott, és sokak által ismert kollégáink, Baráth Zoli és Pál Zoli munkája fémjelezte.

Rengeteg cikk, bemutató, workshop, kiállítás, új termék, technológia, millió beszélgetés, poén, aranyos történet, no meg persze azért feszültség, kellemetlen helyzet, idegeskesdés is, de az élet már csak ilyen. Egyszer édes, máskor keserű… egyszer fent, egyszer lent.

Na! – elég legyen a közhelyekből, inkább nézegessétek az ebből a korszakból megmaradt képeket, videókat Ha valakinek egyikről-másikról ezsébe jut egy kis történet, vagy egyszerűen csak lenne valami érdekes hozzáfűzni valója, akkor küldje el kommentben, mi pedig beillesztjük a megfelelő kép alá.

Sőt, azt is tervezzük, hogy a legaktívabb kommentelők számára előbb-utóbb szervezünk egy VIP találkozót a Zaj Caféba, ahova csak az emlékek megosztásával lehet majd meghívóhoz jutni…

Forrás: Zaj Studio Instagram oldala

Forrás: Zaj Studio Facebook oldala 2012-2013

Forrás: Zaj Studio Facebook oldala: 2011-2012


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!