Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Annotech kiállítás, 2010

2022. 10. 20. 11:49 • Szerző
0

Ez egy őszinte cikk lesz! Keserédes emlék az Annotech kiállítás. Az én ötletem volt, hittem, hogy rengeteg embert érdekel, szép, nemes feladat megcsinálni, és üzletileg, marketing, ismertség szempontjából is jól fogunk kijönni belőle.

Bőven elegendő hellyel rendelkeztünk A Zaj3 Pro Plasa-ban, szinte adta magát az ötlet, a lehetőség. Barátaink, ismerőseink rengeteg muzeális cuccal rendelkeztek, szívesen adták kölcsön (sőt örökbe is) az eszközöket. Nagyon szép kollekció jött össze, amiből rengeteg munkával egy nagyon látványos kiállítást állítottunk össze.

2010 május 25-től október 29-ig volt nyitva a kiállítás a Zaj3-ban, de sajnos jóval kevesebben jöttek el, mint arra számítottunk. Ez biztos a mi hibánk is volt, talán kevés energiát fordítottunk a reklámozására, sokan azt hitték, hogy “örökké tart”, évekkel később is kérdezgették, hogy megnézhető-e még, vagy csodálkoztak, hogy már nincs a “helyén”.

Aki látta, az nagy élménnyel, sok információval, egy örök emlékkel gazdagodott. Aztán, érdekes módon, kiderült, hogy megint trendet-teremtettünk, itthon is, és a nagy külföldi kiállításokon is megjelentek a szakma-történeti kiállítások, bemutatók. Mint a Zaj történetében annyi minden, évekkel megelőztük a korunk…

Retro hangulat

Életképek a kiállítás nagyszabású megnyitójáról

Szponzori ajánlat

Az xlr.hu és a zene.hu-n található leírások az Annotechről.

Még egy póló is előkerült a szekrény aljából.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!