Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

EFHA DJ, fény- és rendezvénytechnikusi tanfolyamok

2022. 12. 05. 21:17 • Szerző
0
SONY DSC

2011 tavaszán gondoltunk egy nagyot és elindítottuk az Európai Fény és Hang Akadémiát. Három különböző tanfolyamra lehetett jelentkezni, melyek közül a legnépszerűbb a Dj- képzés volt. Büszkék vagyunk, hogy olyan tanárok adhatták át elméleti és gyakorlati tudásukat mint, Bárány Attila, vagy éppen Spigiboy. Tudásszinttől függően különböző szinteken folyt a képzés, a tanítványok a tananyag elsajátítása után, a partner-klubokban, a mentor dj-k segítségével léphettek a közönség elé. Nagy vonzást jelentett a lehetőség, hogy a tanfolyam részeként mindenki belekóstolhatott a lemezlovasok világába, valószínű, ez a valóban gyakorlati rész adta a képzés népszerűségét.

Ennek megfelelően többszázan végezték el az alap–tanfolyamot, és a Pro-DJ képzésből is közel egy tucat tanfolyam indult el.

A Dj-képzések mellett több világítástechnika tanfolyam is lement az olasz Accademia della Luce programja alapján, hogy a rövid időre kötelezővé tett OKJ-s rendezvényszervezői tanfolyamokról ne is beszéljünk.

Biztosak vagyunk benne, hogy sokan olvassátok majd ezt a cikket, akik annak idején részt vettetek az EFHA tanfolyamok valamelyikén! Kíváncsian várjuk, ki, hogyan, mire emlékszik, mi maradt meg a sok-sok évvel ezelőtti órákból, élményekből. Várunk képeket, hozzászólásokat, miközben reméljük az életben is hasznosítani tudtátok a megszerzett tudást, és el is mesélitek, mit kezdtetek azóta vele!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!