Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Fesztiválkatlan, Tokaj

2022. 10. 30. 08:34 • Szerző
1

Talán kevesen tudjátok, de az ország egyik legnagyobb szabadtéri színpadát, a Tokaji Fesztiválkatlant a Zaj Rendszerház tervezte, építette és üzemeltette is.

A történet még 2012-ben kezdődött, mikor felkérést kaptunk a Fesztiválkatlan akkor már többé-kevésbé kész színháztechnikai terveinek felülvizsgálatára, áttervezésére…

Az ország első és máig egyetlen, túlnyomórészben LED-es színpadvilágítása, amely 2014-ben került megtervezésére és installálásra. A közel 900m2-es színpad világítását 300-nál is több aktív, túlnyomórészben színes, színváltásra képes reflektor biztosítja.

A 2,5 ezer fős óriási nézőtér hangosítását, a cégünk által installált Outline Butterfly Line-array rendszer biztosítja. Az évek alatt ide látogató több, mint 120.000 néző és 50 produkció bizonyítja a hangrendszer nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő minőségét.
A létesítmény audio-vizuális rendszerét is a Zaj Rendszerház Kft. végezte.


Hozzászólások

    2022. 12. 15. 10:12
    • gborka88888

    2021-es Ákos koncertet csináltuk itt! Brutál és k..va jó volt a hang! Nem hiába Outline.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!