Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

UV-csodák azaz a 90-es évek diszkó-kellékei

2023. 07. 13. 11:14 • Szerző
2

Az UV-fényt mind a mai napig szeretik a koncertek, fesztiválok, klubok, de persze a LED-es UV-k megjelenésével minden Party, házibuli lehetőséget kapott arra, hogy UV-fénybe öltöztesse a helyszínt, ezzel “varázslatos” hangulatot teremtsen.

A 90-es években, az UV-izzók, később UV-fénycsövek megjelenése után egy egész iparág állt rá a díszítőelemek, UV-ban tündöklő műanyag tárgyak, virágok, poszterek gyártására értékesítésére.

Ezek közül a poszterek, UV-növények, virágok összetett gyártási folyamatokat igényeltek, így mindig drágák maradtak a hazai piac számára, koppintásuk, utángyártásuk nem volt könnyen megvalósítható. Nem tudom, egyáltalán volt-e aki próbálkozott ilyesmivel, biztos kiderül majd a kommentekből.

Viszont UV-reagens pókhálót, pókot, csillagot, jégcsapot nem volt annyira bonyolult összehozni, rá is mozdult a szakma, az ára is egész szolid volt, így (az elején a legnagyobb klubok is), később inkább már csak az alacsonyabb költségvetésből megnyíló szórakozóhelyek közkedvelt hangulatkeltő, dizájn-meghatározó kellékévé váltak.

Képek frissítve: 2023.07.13.


Hozzászólások

      2023. 01. 27. 13:35
      • Zaj-Klub

      Nagyon szépen köszönjük, utólag is 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!