Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Club 19, Dunaharaszti

2022. 10. 06. 15:16 • Zaj-Klub
0

1994, Úristen de rég volt, amikor még a Zichy Jenő utcai bolt üzemeltetésére koncentráltunk, de persze nehéz volt ellenállni a hétvégi diszkózás menedzselésének is.

Történt ugyanis, hogy egy kis átalakítás miatt érkezett a boltunkba a Club 19 tulajdonosa. Nagyon szépen megépített, tipikus 90-es évekbeli Disco volt a Club 19, botokkal, sok-sok tükörrel, ahogy az annak idején dukált. A helyszíni felmérés során kiderült, az előző diszkós miatt már csak kevesen járnak a nagyon igényesen megépített klubba. Ismerve a hely kultuszát nem volt kérdés, ha valamit akkor ezt érdemes elvállalni.

Reklámkampány, sok jó zene, és decemberre már teltház lett a szórakozóhelyen.

A Budapesttől csak pár kilóéterre, Dunaharaszti főutcáján álló klub sok-sok igényes vendéget vonzott. Kevés volt akkoriban a hasonló hely.

Persze az év eleje már csökkenést hozott. A Club 19 sikerén alapulva környéken sorra nyíltak a kisebb nagyobb diszkók. Azután jött a már az oly sokat játszott lemez. Megbeszélésre hívtuk a tulajdonosokat, hogy közös reklámkampányba kezdjünk, de ők nem voltak hajlandók áldozatot hozni a klubért. Azt állították, a helynek neve van, ide mindig jönni fognak. A cégnek nem érte meg kevesebb vendégszámmal üzemeltetni a helyet így kiszálltak az üzletből és jöhetett a következő diszkós, majd egy hónap múlva a következő, majd pár hónap múlva a végső bezárás.

Te is ott voltál? Vannak a clubról, rólunk, a technikáról képeid? Nagyon várjuk, hogy újra felidézhessük az emlékeket!

Forrás: Zsemberi József (Joe) szakdolgozatának egyes részletei.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!