Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Dingle Roadshow

2023. 10. 04. 18:34 • Zaj-Klub
0

A Dingle Av-ról már írtunk nektek itt: https://klub.zaj.hu/a-dingle-av-nevtortenete/.

Most egy Roadshow sorozatra hívjuk fel figyelmeteket, amelyet a Dingle Av szervez Békéscsabán, Pécsett, Tokajon, Szombathelyen, Komárnón és Budapesten.


2023 őszén a Dingle Roadshow elhoz pár terméket a színházi szakma krémjének számító Clay Paky, és Varilite kínálatából, bemutatjuk az épületvilágításban és rendezvénytechnikában jeleskedő SGM kültéri lámpáit, valamint a kiváló ár-érték arányú Beamz Pro termékeket.
Most először lesz látható Magyarországon a Digital Projection projektor-kínálata, de itt lesz a Vista by ChromaQ fényvezérlés és a Lumenradio átviteltechnikája is.
A szakmai érdekességek mellett különleges finomságokat is kínálunk: a Zaj Café mestercukrásza, Bajzák Szilvia ínycsiklandó süteményei mellett specialty kávéval, házi szörpökkel és különleges Dingle Ginnel és Whisky-vel kedveskedünk vendégeinknek.


Téged is szeretettel várunk az idei év legnagyobb színpad- és rendezvénytechnikai roadshow-ján, melyen testközelből ismerkedhetsz meg a világítás-, vezérlés- és vetítéstechnika legjavával!
Lehetőség lesz kedvezményes vásárlásra, “jóárasított” kiegészítők beszerzésére is.


A látogatás ingyenes, és semmiféle kötelezettséggel nem jár, de kérjük részvételi szándékod telefonon vagy e-mailen jelezd:
+36 30 896 3244, roadshow@dingle.hu

A helyszíneket és az események pontos leírását a Dingle Av facebook oldalán találjátok:

https://www.facebook.com/dingleav


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!