Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Az első borkóstolónk

2023. 04. 26. 12:21 • Zaj-Klub
0

Egy kedves barátom kérdezte még az év elején, hogy lehetne-e a Zaj Caféban egy igazán autentikus borkóstolót tartani. Régi, közös cimboránk Balassa Pista, akinek világbajnok borai immáron szinte teljes választékban kaphatóak nálunk, ráadásul az óriási LED-fal, a bennsőséges környezet ideális helyszínt teremtett a szakértő, több országból érkezett közönség megvendégelésére.

A csoport hat fajta Balassa bort kóstolt meg, egy képes-videós, angol nyelvű prezentáció kíséretében, melyet személyesen én tartottam számukra.

A vendégeket 2019-es Tokaju Ikrek Pezsgővel és friss pogácsával fogadtuk, a borsor pedig az alábbi volt:

  • 2022-es Tokaji Furmint (Kacsa)
  • 2021-es Rajnai Rizling
  • 2019-es Szent Tamás Furmint
  • Tokaji édes Szamorodni
  • 2017-es hat puttonyos Villő Aszú – amely a Decanernél 2022-ben megnyerte a Desszertborok kategóriáját, azaz jelenleg teljes joggal nevezhetjük a világ legjobb desszertborának!

Minden tételt egy kis kóstolóval szervíroztunk, többek között nemes sajtok, kiváló olajbogyó, kőrözöttes fánkocskák és minisüti-tris tette emlékezetesebbé, édesebbé az eseményt.

A vendégek visszajelzései alapján a rendezvény lebonyolítása is jól sikerült, a borok és kísérők egyaránt finomak voltak, emlékezetesek maradnak.

Reméljük ti is kedvet kaptok egy céges, vagy barátikörben megtartott rendezvényhez, borkóstolóhoz a Zaj Caféban.

A Balassa borokról pedig bővebben a partnereink között olvashattok az alábbi linken: https://cafe.zaj.hu/bemutatkozas/, vagy keressétek fel a Balassabor saját oldalát: https://balassabor.hu

Ha pedig kedvet kaptatok a borok, édességek megkóstolásához, akkor várunk szeretettel a Zaj Caféban!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!