Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Visszautazás az időben: A Retro Disco Light Kiállítás tárlatvezetése a Zaj Studio & Café-ban (2023.07.05)

2023. 07. 06. 16:39 • Zaj-Klub
4

A retro lámpák és a diszkó-korszak iránt érdeklődők ismét egy utazáson vehettek részt július ötödikén, amikor is a Zaj Studio & Caféban megrendezésre került a Retro Disco Light Kiállítás második tárlatvezetése (az első a megnyitó időpontjában volt június kilencedikén). Ez a különleges alkalom lehetővé tette, hogy a látogatók mélyebben elmerüljenek a múlt emlékeiben és felidézzék az ikonikus fények hangulatát.

Este 18:00-kor kezdődött a tárlatvezetés, a helységbe lépve, színes, vibráló fények fogadták az érdeklődőket, de szerencsére részletes szakmai tájékoztatást is kaphattak Fazekas Tamás a Zaj Csoport tulajdonosának vezetésével. Mindenki betekintést nyerhetett a lámpák működési elveibe és az egyedi retro eszközök történetébe. Ezúttal sem maradt el a kiváló sütemények megkóstolása a bemutató után, a beszélgetések közben.

A Retro Disco Light Kiállítás második tárlatvezetése is sikert aratott. Reméljük a mintegy húsz résztvevő lenyűgözve tekintett rá a lámpák sokféleségére és a retro hangulat által teremtett varázslatra és ezáltal egy kiváló emlékkel tértek haza.

Továbbra is sok szeretettel várjuk az érdeklődőket, tárlatvezetést a következő időpontokban tartunk:

2023.09.02. Szombat. https://klub.zaj.hu/esemenyek/retro-disco-light-kiallitas-tarlatvezetessel/

2023.09.13. Szerda. https://klub.zaj.hu/esemenyek/retro-disco-light-kiallitas-tarlatvezetessel-szerda-09-13/

A lámpák felajánlását köszönjük szépen a Retro disco light Magyarország. csoportjának!


Hozzászólások

  2023. 08. 14. 15:29
  • Zsófia Zsebedits

  Nagyon szuper lehet élőben!Ha lesz lehetőségem megtekintem majd!Köszönöm szépen!

   2023. 08. 14. 15:57
   • Zaj-Klub

   Várunk szeretettel! 🙂

  2023. 08. 14. 18:19
  • Kovács Lajos

  Van ebből az időszakból 30-40 lámpám, jórészük működőképes. A felújítandókkal még foglalkozom ahogy időm engedi, de ez egyre kevesebb van! Én is egy hasonló disco fénytechnikai múzeum létrehozásában gondolkodtam! 🙂 Üdv, Lajos

   2024. 07. 06. 12:51
   • Szerző

   Kedves Lajos,

   Gondolkodjunk rajta együtt, szívesen részt veszünk bármilyen régi időket idéző rendezvényben, kiállításban. Keress bátran, megbeszéljük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!