Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

ZAJ 30 buli

2023. 03. 08. 14:13 • Zaj-Klub
0

2023.03.03-án a 3-as szám jegyében közösen ünnepeltünk. Bizony már 30 éve, hogy hivatalosan megalakult a ZAJ. Bővebben is olvashattok arról, miként indult a leges legelején a ZAJ története: https://klub.zaj.hu/mindennek-a-kezdete-azaz-a-zaj-tarsasag/ .

Tehát gondoltunk egy nagyot és erre a koratavaszi péntek estére igyekeztünk minél több valaha a ZAJ-nál dolgozó munkatársat meghívni. Nem volt egyszerű feladat, hiszen az idő múlásával, sokak elérhetősége megváltozott. Ennek ellenére összejöttünk kb. 50-en. Jó volt egy helyen látni azokat akik 30 évvel ezelőtt is már itt voltak, azokat akik néhány éve dolgoztak itt, vagy éppen jelenleg is a ZAJ kötelékében vannak.

Biztosan vannak olyanok akikhez az esemény híre nem is jutott el, de reméljük, hogy a felelevenített kapcsolatok eredményeként, minél több régi dolgozó értesül a következő rendezvényünkről. Mert bizony lesz következő találkozó is. Ahogy a klub.zaj.hu-n is láthatjátok, fontosnak tartjuk ebben a rohanó világban a személyes kapcsolódást, a nosztalgiát, így ősszel megismételjük és reméljük még többen leszünk.

A finom sütemények ezúttal is a megújult Zaj Studio & Café-ban Szilvia cukrászunk kezei alatt készültek. Az ínyencségek, a specialty kávék adottak voltak, így a jó hangulat sem maradt el, de beszéljen inkább néhány kép a buliról:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!