Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Az első pódiumbeszélgetésünk a Zaj Studio & Café-ban

2023. 06. 05. 12:52 • Zaj-Klub
0

Június első napján izgatottan vágtunk bele egy új programsorozatba. Arra gondoltunk itt az ideje kihasználni a Zaj Studio & Café kiváló hangulatát, modern felszereltségét és persze azt is, hogy az itt készült sütik és kávék egyszerűen felejthetetlenek.

Ki más lehetett volna pódiumbeszélgetéseink első vendége, mint a hazai DJ-skedés nagy úttörője Arató András! És ki más kérdezhetett volna hitelesebben, mint a Zaj Studio & Café tulajdonosa Fazekas Tamás!

Azok számára akik már a 80-as, 90-es években is szívesen jártak discoba, aligha kell bemutatni „ABCD” DJ-generáció (Arató, B-Tóth, Cintula, Dévényi) tagját Arató Andrást, aki 1974-ben megnyerte a Közgáz „DJ-versenyét” és ez indította el lassan fél évszázada a pályán.

Akik itt voltak a beszélgetés alatt, számukra szerettük volna közelebb hozni vendégünket, így lehetőség nyílt szabadon kérdezésre és persze a végén nem maradhatott el az autogram osztás sem.

Ha esetleg lemaradtál erről a pódiumbeszélgetésről, nem kell szomorkodnod, ugyanis rögzítésre került, hang és kép formájában is, amit megosztunk veletek hamarosan. További jó hír, hogy gőzerővel dolgozunk azon, hogy minél több érdekes személyt, történetet tudjunk nektek bemutatni, legközelebb Pelyhe Jánost látjuk vendégül 2023.06.08-án 18 órától, erre is várunk titeket szeretettel!

Részletek az eseménnyel kapcsolatban: https://klub.zaj.hu/esemenyek/podiumbeszelgetes-pelyhe-janossal/

Néhány kép Arató András Pódiumbeszélgetéséről:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!