Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

A teljesen megújult Zaj Stúdióba üzletfejlesztési vezető munkatársat keresünk.

2023. 01. 27. 10:08 • Zaj-Klub
1

A Zaj Stúdió 30 éve a DJ-k, szórakozóhelyek, hobby-zenerajongók szentéje, amely évtizedeken át nem csak a hazai közönség, de a határon túli magyarok, sőt, egész Közép-Kelet Európa egyik kedvenc üzlete volt.
A Zaj Csoport sokszor bizonyította már, hogy a piac újabb és újabb kihívásaira mindig a legkreatívabb válaszokat képes megadni, és nincs ez másképpen most, 2023 elején sem. Amint az már hónapok óta nyílt titok, a Zaj Stúdió tavaly augusztus óta története legkomolyabb átalakításán ment át, mind dizájnját, mind funkcióit tekintve.
Immáron, az eredeti kereskedelmi tevékenység mellett egy fantasztikus hangulatú kávéház, látványcukrászda, nosztalgia klub várja mindazokat, akik ezer éve ismerik a Zaj Stúdiót és szívesen emlékeznek vissza a régi, szép időkre, és persze azokat is, akik csak most ismerkednek meg a “szakmával”, vagy egyszerűen csak meginnának nálunk egy igazi, különleges kávét, vagy megkóstolnák Szilvi fantasztikus süteményeit.
Persze a sok új funkció, sok-sok betérő vendég, növekvő forgalom magának a kereskedelmi tevékenységnek is új kihívást és egyben lehetőséget jelent. Szélesebb vevő-kör, új termék-csoportok, sok-sok potenciális beszállító, stb., stb., stb.

A munkakör a Zaj Stúdió szortimentjének, tehát műszaki berendezések, “kütyük” választékának bővítésére, frissítésére, ennek kommunikálására, a forgalom maximalizálására vonatkozik, tipikus teljes spektrumú üzletfejlesztési feladat.

Hasznos, ha régebb óta ismersz minket és/vagy jártas vagy a DJ-eszközök, zene, kütyük világában, de nem feltétel. Fontos a dinamikus, kreatív, kockázat- és felelősségvállaló habitus.

Tudj az Interneten keresni, sőt, “vadászni” profi szinten, kommunikáció és tárgyalóképesség, illetve (legalább minimális) angol nyelvtudás elengedhetetlen.

Versenyképes fix jövedelmet ajánlunk, amely az eredmények fényében akár duplázódhat, triplázódhat is.

Érdeklődni motivációs levéllel kísért fényképes önéletrajzzal lehet az allas@zaj.hu oldalon.

További információ, Zaj Stúdióval megismerkedés személyesen lehetséges a nyitva tartási időben.


Hozzászólások

    2023. 03. 29. 09:24
    • Gyula Papcsik

    SZÉPEKET!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!