Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Dolgozz nálunk!

2022. 10. 25. 10:51 • Szerző
0

Keresünk a ZAJ-hoz kötődő, minket, a történetünket többé-kevésbé ismerő leendő kollégákat!

Pultos-pincér eladó munkakör:

A tökéletes jelölt dolgozott a vendéglátásban, pultos, barista, kiszolgáló, pincér munkakörben egyaránt megállja a helyét, ráadásul szereti, ismeri a Zaj Stúdió által forgalmazott termékeket, technikákat is. Akár a műszaki cikkek értékesítésében is segít, azokról vevőkkel, vendégekkel szívesen beszélget.

Cukrász-segéd, díszítő munkakör:

Jó, ha van cukrászati ismerete/gyakorlata, de nem feltétel. Fontos a művészi hajlam, jó kézügyesség. A feladat különleges torták, sütemények díszítőelemeinek elkészítése, speciális csokik, desszertek kekszek formázása, díszítése. A feladatot legjobban gyurmából vagy agyagból kisplasztikák, domborművek megformázásához, festéséhez, díszítéséhez hasonlít.

Mindkét munkakör decembertől/januártól tölthető be. Teljes, illetve részmunkaidős, hétvégi munkára jelentkezőket is várunk. Utóbbi munkakör akár részben/egészben otthoni munkavégzéssel is ellátható, de logisztikai okokból Budapesti, 2., 5., 6., 7., 8.., 12., 13., 14. 15., 16. kerületi lakosok esetében lehet erre lehetőség.

Kérdéseket itt, a cikk alatti fórumban lehet feltenni, jelentkezéseket az allas@zaj.hu címen várjuk.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!