Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Emlékek, érdekességek a neten

2023. 01. 15. 10:28 • Szerző
0

Elkezdtük összegyűjteni azokat az oldalakat, melyek nézegetése az “öregek” számára nosztalgia, a fiataloknak pedig lehetőséget ad, hogy betekintést nyerjenek ebbe a számunkra kedves, letűnt világba…

Magyar nyelvű lapok:

http://www.disco-story.hu

http://hifimagazin.hu – Az 1979 és 1992 között megjelent újság archív honlapja. A sok hifi anyag mellett a DJ-technika iránt érdeklődők számára is tartogat érdekességeket, pl. a Taya DP-510 DJ-lemezjátszó tesztjét, leírását: http://hifimagazin.hu/HFMCD/HFM/CIKKEK/HFM0312.HTM (A Pioneer PL-200 alatt – tekerj lefelé!)

Angol nyelvű oldalak:

A Technics lemezjátszó története: https://www.technics.com/global/home/sl1200/heritage.html

Rengeteg hasznos és érdekes történelmi, technikai írás, érdekesség: https://www.djresource.eu, pl. a Pioneer Pro története: https://www.djresource.eu/Gearbase/brand/1/Pioneer%20DJ/#companyInfo

A DJ-skedés rövid története: https://www.skilzdjacademy.com/post/2019/02/01/dj-history

Ez csak a kezdet, biztos rengeteg érdekes oldalt ismertek, várjuk a kommenteket, melyekből folyamatosan beemelhetjük az érdekesebbnél érdekesebb linkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!