Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Palace Disco, Siófok – 2000 nyara

2022. 10. 11. 16:15 • Szerző
0

Sok mindent köszönhetünk Barna Sanyi bácsinak, többek között a bizalmat, amellyel évtizedek óta viseltetik irányunkban. Sok más korábbi és későbbi közös munka mellett 2000 nyarán, az országban szinte elsőként színezett homlokzati súrolóvilágítást szereltünk az épületre, amely egészen varázslatos hangulatot kölcsönzött a komplexumnak hosszú éveken át. Ezek az olasz Griven cég Koloradoi voltak, amelyek természetesen még nem LED-del, hanem fémhalogén izzóval voltak szerelve, és CMY dicroikus szűrők mechanikus mozgatásával érték el a színek változását. Talán 14 darab világította 4 oldalról az épületet, az akkor, a LED-ek színkavalkádja előtt egészen káprázatos installációnak számított.

A Palacról az alábbiakban olvashattok egy Discronikában megjelent cikket. Ez sajnos nem a súroló világítás, arról sem képünk, sem semmink nincs, de biztosak vagyunk benne, hogy lesz, aki elő tud kotorni a fiókból ilyeneket is. Hálánk természetesen nem marad majd el…


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!