Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Alcatraz Disco, Maglód

2022. 10. 06. 17:21 • Szerző
0

Aż Alcatraz Disco építését Kiss Józsival (HFT Kft) közösen csináltuk. Ők akkor már gyártották a Warrior mini-scennereket, volt is belőlük bőven, de a nagy belmagasság miatt muszáj volt valami igazán ütős lámpát is felszerelni, na ez lett az SGM Galileo 575-je. Nem emlékszem a mennyiségre, arra sem, hogy kettes Galileok is voltak-e vagy nem, de a komoly (talán Groholy?) lézerrel együtt fantasztikus volt a látvány.

És ha már HFT Kft., és modern technika, akkor azt is említsük meg, hogy itt volt az ország egyik első automatikus italadagoló rendszere, ami garantálta a gyors és precíz kiszolgálást.

A hangot nem mi követtük el, visszhangos volt, vödör-szerűen szólt, de főleg az elején, a nagy bulikon ez senkit sem érdekelt. Sajnos nem lett tartós a siker, néhány hónap működés után bezárt az Alkatraz.

Vannak képeid? Emlékszel rá, hogy mi volt ott pontosan a technika? Írd meg kommentben, átemeljük a cikkbe, vendégünk leszel a Zaj Cafféban cserébe…


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!