Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Sződligeti klub menedzselése, 1993 februártól nyárig, Sprint disco

2022. 10. 05. 16:19 • Szerző
0

A pest megyei Sződligeten új Klub épült. A tulajdonosnővel történt megállapodás után a leszerelő félben lévő Joe-val kiegészülve pár hét alatt komoly diszkót varázsoltunk a helységből (akkor technikailag már szinte minden adott volt a „komoly” jelzőhöz). Mi menedzseltük a klubot, szerveztük a fellépő vendégeket, a táncos lányokat, és a portát.  

A diszkó több fényes hónapot élt meg, a helyi fiatalság minden hétvégén jelen volt.

A tulajdonosnő, viszont nem volt elégedett, hiszen a szerződésünk szerint a belépőből származó bevétel nagy része minket illetett, neki csak a büfé maradt, az pedig nagyon keveset hozott, hiszen vidéken az ital megoldható háztájiból is, na meg a nem messze található non stop közértben is olcsóbb volt, mint a klubban.

Így a fiatalok már „bemelegítve” érkeztek, bent már nem költöttek.

Még nyár előtt szerződésbontás lett a vége, a hölgy azzal indokolta nem azért fektetett be sok milliót, hogy a ZAJ profitáljon belőle.

De ezt sem bántuk, mert ismét sok tapasztalattal, élménnyel és profi berendezésekkel és sok-sok lemezzel gyarapodtunk.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!