Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

BNV ’98 – a világraszóló nagy buli

2022. 10. 11. 13:51 • Szerző
8

1998 Őszi Nemzetközi Vásár, talán – már nem is emlékszem – az azóta réges-rég lebontott 30-as pavilon. 400 nm-en kiállítás, ami igazán nem is kiállítás, hanem egy ingyenes fesztivál, nappali disco. Az egész országból érkeztek az általános-, középiskolás és gimnazista, sőt főiskolai, egyetemi csoportok is, egyszerre nem ritkán 3-4000 fő is együtt táncolt Sterbinszky, Bárány, Jován, Kühl Dj-k zenéire. Szolid becslések szerint is 50 ezer fiatal táncolt nálunk a 10 nap alatt!

Még húsz év elteltével is ránk-ránk köszöntek sokan, hogy életük egyik legváratlanabb, legjobb bulija volt. Jakérem, az uncsi kiállítás helyett egy soha nem látott hanggal, fénnyel lézerrel felszerelt disco várta a közönséget, hogy a DJ-parádéról ne is beszéljünk.

Arra pedig külön büszkék vagyunk, hogy azok a gyártók, az SGM, az Outline, akik akkor segítettek, akiknek a technikái akkor működtek, mind a mai napig a mi legfőbb képviseleteinket jelentik. Pl. az idén megnyílt MVM Dome-ban a teljes csarnokot Outline hangosítja, a korszerűbbé vált Groupama Arénában pedig az óriás teljesítményű SGM P-10-esek rajzolják a zászlót a pályára.

De vissza a múltba: esténként alig tudtunk bezárni, a fiatalok nem akartak hazamenni, a tanárok, kísérők, buszsofőrök idegbajosan szaladgáltak fel-alá… Reggel még azt hitték, már ötkor hazaindulnak… Este hétkor meg közelharc árán ezrek előtt kapcsoltuk ki a zenét…

Te is ott voltál? Velünk buliztál abban a 10 napban? Írd le kommentben emlékeidet, és ha képet is küldesz, ajándékok ütik a markod!


Hozzászólások

    2023. 02. 16. 20:36
    • Zöld Tibor

    Nem ez volt az a kiállítás ahol a Roland standon volt egy Pierott viaszszobor?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!