Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Tetris diszkó, újpesti laktanya

2022. 10. 05. 16:18 • Szerző
0

Réges-régen, valamikor a 90-es évek elején (szerintem ’92 őszén) vett részt a Zaj Társaság a Tetris Disco építésében. Tök jó kezdeményezés volt, amcsi mintára görkori-terem, buli-helyszín, menő óriás-disco lett volna a Tetris, csakhogy ez itt nem Amerika, (és nem is volt az), így a kezdeményezés sajnos nem lett túl sikeres.

Pár hónapig azért működött a Tetris, volt néhány jó buli is, de az óriási méretet, ami csak ezres tömeggel vált volna hangulatossá, sosem sikerült igazán megtölteni.

Annyit azért elárulhatunk, hogy a Zaj Társaság (akkor még cég sem volt mögöttünk, a Zaj Discotechnika Kft. “csak” 93-ban alakult), tagjai néhány feledhetetlen éjszakát azért eltöltöttek itt, többek között a tulajdonos nagyvonalúságának köszönhetően. Magyarul számolatlanul töltötte belénk a piát, mi meg zöldfülű tízen- huszonévesekként részegedünk is, ahogy a nagykönyvben meg van írva…

Várunk bármilyen hírt, információt a Szlovi Kft. (amelyik annak idején az Újpesti laktanyát bérelte, üzemeltette), annak tulajdonosa (szégyenszemre a nevére sem emlékszem) kapcsán, arról nem is beszélve, hogy tudnánk örülni 1-2 jó képnek magáról a Tetris Disco-ról.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!