Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

ESO-ESO-ESO

2022. 10. 11. 13:34 • Fazekas Tamás
3

avagy egy sajnos lassan feledésbe merülő legenda

Aki még emlékszik rá, az tudja, nagyon lehetett szeretni. Jó hangja volt, egészen jól állta a strapát, máig frissnek ható dizájnnal érkezett: és mindenek előtt egész olcsón meg lehetett venni. Ez volt az ESO keverő család, egyenesen Olaszországból!

1997 március végén a Sib kiállításon, Riminiben kötöttük meg a kizárólagos szerződést, és az ESO már azon a nyáron óriási slágertermék lett! ESO One, ESO Hip, ESO Pro, és még sok-sok későbbi modell. Sajnos a siker-széria csak pár évig tartott, a kínai gyártók dömpingjével nem tudta a cég felvenni a versenyt, beállni a gagyi-sorba nem akart, így a kétezres évek elején lehúzta a redőnyt.

Várjuk az ESO-keverős bulik képeit, ESO-s emlékeiteket a kommentek között.


Hozzászólások

  2022. 12. 20. 22:54
  • Ádám

  Egy Eso Beat-m mèg mindig van. Sajnos már csak dekorációnak jó. Nagyon szerettem. Tőle jobban csak az Outline Pro 405-t szerettem.

  2022. 12. 24. 21:27
  • Mixmasternoshit

  Itt van a polcon mögöttem a mai napig kitűnően működő Eso One keverőm és a Gemini dd lemezjátszóm, rajta a Stanton Al2-500-as hangszedővel, kb 1996-ban vettem a Zajban az egész szettet.

  2023. 01. 06. 15:41
  • Patai Róbert

  Életem első szettje…..Eso T-mix + 2db gemini cdj 10…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!