Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

„Egy kis buli mindenkinek jár”

2022. 10. 20. 09:14 • Zaj-Klub
0

Az új évezred első évei nagyon sok sikert és anyagilag is gyarapodást hoztak a Zajnak. De ezzel egyidőben az is látszott, hogy egyáltalán nem enyhülnek a társadalmi különbségek, igazságtalanságok, rengeteg szervezet fordult anyagi vagy más, pl. eszköz-segítségért hozzánk.

Más részről érezhető volt, hogy támogatásaink nem, vagy csak részben jutnak el azokhoz, akiknek tényleg szüksége lenne rá, ezért úgy döntöttünk, hogy nem mindenféle jótékonysági szervezeten keresztül, hanem direktben, egy saját pályázattal támogatjuk a hozzánk forduló rászorulókat.

Ez a pályázat lett a 2006-ban meghirdetett “Egy kis buli mindenkinek jár”.

Hátrányos térségek közintézményei, iskolái és alapítványok pályázhattak hang-és fénytechnikai berendezésekért. Nyolc induló nyert komolyabb támogatást és további tíz kedvezményes (50-70%-kal olcsóbb) vásárlási lehetőséget.

Közöttük voltak a Bátor Tábor, a Vöröskereszt egyik szervezete, a Fóti Gyermekközpont, iskolák, művelődésházak is. A pályázaton kiosztott berendezések értéke több mint ötmillió forint volt.

Az átadásokon mindenhol igyekeztünk személyesen résztvenni, sokezer kilométert autóztunk, rengeteg kedves, hálás emberrel találkoztunk, öröm volt, hogy adhattunk, örömet okozhattunk. Egy életre szóló emlék maradt minden találkozás!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!