Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Megasztár – SGM lámpákkal

2022. 10. 19. 17:19 • Zaj-Klub
0

A Zaj első “óriás-munkája” az Interaktív Kft. – a TV2 akkori fő műsorgyártó cége megbízásából született 2006-ban. Az első széria bérelt lámpaparkkal készült, és a látványos sikeren felbuzdulva döntött úgy a cég vezetése, hogy mind anyagilag, mind a látvány szempontjából jobb lenne megvásárolni a lámpaparkot.

Így került a stúdióba több, mint 100 darab SGM robotlámpa, az akkor teljesen új Giotto Synthesis, a már jól bevált Giotto Spot és Wash 400, illetve Giotto CMY típusok, de a csomag része volt rengeteg storboszkóp és többszáz méter feketére színterezett hídelem is.

Innen kezdve szinte minden látványos műsor, ami a TV2-n futott ezzel a parkkal készült szinte másfél évtizeden keresztül: többek között az összes későbbi Megasztár széria, a The Voice, a Ciao Darwin, a boksz műsorok és a Sztárok a jégen látványát is ezek a lámpák biztosították.

Ezúttal, sok-sok év távlatából is köszönjük a bizalmat Juhász Andrásnak, Richan Kornélnak, Magony Zoltánnak, akik annak idején meghozták ezt a fontos döntést, majd sok-sok éven át üzemeltették a lámpákat, eszközöket.

Megasztár színpad

The Voice


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!