Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

A Diszkrónika indulása

2022. 10. 06. 16:51 • Zaj-Klub
3

1995. szeptember, megjelenik az első Diszkrónika. Fél év szervezkedés, előkészítés után, sok-sok munkával és küzdelemmel, de kijött az első szám.

Óriási vállalás volt a havilap beindítása, nem is tudtuk, mibe vágjuk a fejszénket, és legyünk őszinték: a rossz indulat és féltékenység sem sokat segítettek. Persze, TI, kedves olvasók, akik emlékeztek még a lassan 30 évvel ezelőtti próbálkozásunkra, kezdeményezésünkre, igazán semmi rosszat nem tettetek, inkább néhány szakmai szereplő gondolta úgy, hogy mi túl “kiscsávók” voltunk ahhoz, hogy újságot írhassunk, kiadhassunk.

Hogy kik voltak ők, borítsunk fátylat rá! Inkább nosztalgiázzunk a régi cikkekkel, ma már túlnyomórészt avíttas, mégis jó hangulatú írásokkal, képekkel.

És hogy ez még könnyebb, élvezetesebb legyen, szép lassan feldolgozzuk az összes megjelent Diszkrónikát, és a Zaj-Klub oldalain mindenki számára elérhetővé tesszük az összes szám digitális verzióját!


Hozzászólások

    2022. 12. 15. 08:58
    • djpetya4
    2023. 01. 24. 14:28
    • andreas69

    Régen rendszeres olvasó voltam, de már sajnos nincs meg egy példány se! Imádtam! Nagyon szívesen újra olvasnám. Remélem hamarosan lesz lehetőségem

    2023. 03. 04. 00:29
    • Vabe

    Sajnos már a “fekete varázs,, is lehúzta már a rolót… 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!