Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Az ötletgazda köszöntője

2022. 10. 11. 11:43 • Szerző
0

Réges-rég találkoztunk – mikor is utoljára?

1993 szeptemberében nyitottuk meg a Zaj Stúdiót a Zichy Jenő utca 44 szám alatt. Lassan 30 éve. Ráadásul akkor már három éve nyomtuk az “ipart”, mindnyájan még tizenévesen vágtuk nagy fába a fejszénket, mikor 91 tavaszán bulikat, bálokat hangosítottunk-világítottunk (no meg nyomtuk a talpalávalót), és még ugyanazon a nyáron szinte gyerekként megépítettük, és üzemeltettük a badacsonytomaji Horus-Discot.

Van, akivel azóta is tartjuk a kapcsolatot, vannak akikre jó szívvel emlékezünk, de eltűntek az életünkből, ez persze, így természetes. És persze azóta a millió buli, kiállítás, bemutató, beszélgetés, internetes fórum, támogatói kapcsolat, és még ki tudja milyen alkalmak sok-sok ezer emberrel hozott össze bennünket. Többségükkel persze hasonló a helyzet: többé-kevésbé emlékszünk egymásra, talán még szépek is az emlékeink, de az élet távol sodort egymástól.

10-20-30 évvel később mindenki egészen máshol tart, mások a prioritásai, de részünkről – és remélem részetekről is igaz ez – a szép emlékek nem kopnak. Más részről, legtöbbünk már bőven elég “vén” ahhoz, hogy egyre jobban vágyjék a régi emlékek felidézésre, a nosztalgiára.

Ezért hoztuk létre ezt a klubot, és ezért alakítjuk át, nyitjuk meg nektek-magunknak a “Zaj Studio & Café”-t!

Itt, a klub.zaj.hu-n várunk mindenkit, aki valaha is ismert minket, vásárolt nálunk, vagy akár csak hallott rólunk, vagy egyszerűen csak kíváncsi a történetünkre, azokra az emberekre, akik itt összegyűlnek. És nagyon várjuk a történeteket, az emlékeket, amik összegyűltek, megmaradtak és csak azt várják, hogy a fiók mélyéről előkerülhessenek!

Írjátok meg, töltsétek fel bátran, hogy ti mikor, hogy kötődtetek hozzánk, hol, hogyan találkoztunk, miket vettetek, minek örültetek, de akár azt is, hogy miben csalódtatok, mi nem tetszett annak idején. Ma ez már úgyis mindegy, nevessünk együtt régi hibáinkon, hülyeségeinken!

Örömmel várunk minden képet, videót, szórólapot, plakátot, amely akár csak annyiban kötődik hozzánk, hogy pl. “abban a discoban, annak idején tőletek volt az Eso keverő”, vagy “tőletek vettük a Reflex hangfalakat”… Ha pedig magukról az eszközökről, rólatok, ahogy használjátok őket, ne adj’ Isten rólunk, a Zajosokról, vagy magáról a Zaj Stúdióról készült képeitek, anyagaitok is vannak azért végkép nagyon hálásak leszünk.

És már nem kell sok időnek eltelnie, és tényleg kinyit a Zaj Studio & Café, természetesen ugyanott, a Jókai u. 11. szám alatt. Annyit már most megígérhetek, hogy egy fantasztikus hely lesz, ahova klubunk tagjai (és persze mások is) mindig örömmel fognak bejönni, és élményekkel teli távozni, de engedjétek meg, hogy minden titkot most még ne áruljak el…

Gyertek vissza rendszeresen, szép lassan minden kiderül.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!