Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

DJ Datamoon

2023. 05. 26. 17:03 • Zaj-Klub
0

A Little Gobo intelligens változata, tehát ez is a 2000-es évek elejének tipikus lámpája. Ebben az alakzatok váltogatását már vezérelni, illetve több lámpa között szinkronizálni lehetett, erre volt a master/slave üzemmód.

A kiállított lámpa Saturn (SLS) gyártmány, 24V 150W-os tűlábas izzóval szerelték, funkciói DIP-kapcsolókkal állíthatók. A lámpa hang-vezérelt, a hét színes alakzat (+ fehér teljes kör) váltása is, és a tükör mozgása is ritmusra történik.

Megfigyelhető, hogy a hazai gyártmányok dobozolása ebben az időben kezdi a nyugaton már évekkel korábban megszokott színvonalat követni: a Little Gobohoz hasonlóan alumínium profil adja a ház gerincét, és mind az oldalsó, mind az első és hátsó lapok szitázva vannak, mai szemmel nézve is profi kinézetet adva a lámpáknak.

DJ Datamoon

The intelligent version of the Little Gobo, so it is a typical effect of the beginning of 2000’s as well. In this fixture it was possible to remotely control the change of the colored gobos, or thanks to the master/slave mode without controller several fixtures were possible to synchronise.

The exhibited fixture is made by Saturn (SLS), fitted with 24V 150W halogen lamp, its functions are achievable via DIP-switches on its back. Both the shift between the seven colored gobos (+ the white circle) and the movement of the mirror is sound-controlled.

You can observe that the housing of the Hungarian manufactured lights start to be more sophisticated, as it was natural for years that time in the much more expensive western models. The housing is based on aluminium profiles, and the sides are professionally painted, giving a more professional look to the fixtures.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!