Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Little Gobo

2023. 05. 26. 17:00 • Zaj-Klub
0

Corallo jellegű effekt, amely sima pöttyök helyett gobókat vetít és forgat a zene ütemére. Maguk az alakzatok változtathatók, de csak a lámpa szétszedése árán, kézzel: egy tárcsa elforgatásával választhatunk a hét alakzat vagy a telikör közül. A vetített ábra a dichroikus tükrökről verődik vissza, így egyenként más-más színűek lesznek, és a tükörparabola forgásának megfelelően táncolnak a levegőben vagy mozognak ide-oda a tánctér parkettáján. A lámpa komoly hátránya, hogy 24V 250W, un. ELC – hidegtükrös izzóval volt szerelve, ami a tűlábasnál sokkal rövidebb élettartamot tudott, viszont sokkal drágább volt.

Little Gobo

A Corallo-like effect, projecting and rotating gobos instead of dots to  the rhythm of the music. The gobo itself could be selected by hand, one must set manually a metal disc including seven gobos plus the white circle, so for changing the gobo you must disassemble the whole fixture and then assemble it again. The projected gobo is reflected by dichroic mirrors glued to the parabola, which is rotating to the rhythm of the music, so every beam gets a color, and they are moving and dancing in the air or on the dance floor.

Serious disadvantage of the fixture the 24V 250W, so called ELC bulb, which is lower life-span and was much more expensive than the normal halogen bulb.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!