Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Swing

2023. 05. 26. 17:19 • Zaj-Klub
0

Látványos, kombinált fényeffekt, inkább már a 2000-es évek elejének kedvelt lámpája. Alapját egy Corallo képezi, ami előtt egy dichroikus háromszög, és egy köré épített, több tükörrel kibélelt hengerpalást-szerű felület veri szét a vízszintes síkon a színes fénysugarakat. 24V 150 vagy 250W-os izzóval szerelt, olcsón üzemeltethető effekt volt, alacsony, széles terekben, közel vízszintes állásban nagyon látványos hatást kelt.

A két motort a zenevezérélés külön-külön hajtja, kicsit program-szerű hatást kelt, hogy hosszabb időre megáll az egyik motor és csak a másik reagál a zene ritmusára.

Swing

Spectacular, combined, popular light-effect of the beginning of the 2000’s. Basically it is a Corallo, with a dichroic triangle in the front, having a mirror-lined cylinder-wall around, reflecting the light beams in a horizontal layer. Fitted with 24V 150 or 250W bulb, the operation was economic, having a very nice and wide effect in low spaces, positioned nearly horizontally.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!