Search
Generic filters
Exact matches only

Javaslatok: phrase 1phrase 2phrase 3

Készül a retro-micro-disco a Zaj Caféban

2024. 05. 24. 07:39 • Szerző
0

Még keressük a megfelelő nevet (javaslatokat várjuk a kommentekben) de már csak az utolsó simítások zajlanak, így hamarosan teljesen kész lesz, de már most is nagyon izgi hely ez a kis folyosó, amely alig 2 m2, és eredetileg csak azt a célt szolgálta, hogy vendégeink keresztül tudjanak rajta menni a mosdóba…

A betévedő idegenek, szándékosan vagy csak véletlenül errejáró turisták is tátott szájjal állnak meg, fényklépezik a régi lámpákat, relikviákat, nyomkodják a füstgép gombját, vagy szelfiszkednek az UV-csövek derengő fényében. De igazán titeket, a régi időkre nosztalgiával visszagondoló, ezeket még szerelő-használó, fényük alatt csajozó-pasizó generációt érinti meg ez a pici ékszerdoboz!

Gyertek el, álljatok meg egy pillanatra, és idézzétek fel életetek régi, szép emlékeit! Higgyétek el, megdöbbentő a hatás, magával sodor a hangulat!

A belépés, nosztalgiázás teljesen ingyenes, hozzátok el gyerekeiteket, unokáitokat is, emlékezetes időutazásban lesz részetek!

Látogatható a kávézó nyitva tartása alatt, és a cím, ahol a Zaj Stúdió van, lassan 30 éve: Jókai u. 11.

cafe.zaj.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj rövid hozzászólást és küldd el egyszerűen regisztráció nélkül csak a neved és e-mail címed megadásával. Vagy regisztrálj és hozz létre egy részletes bejegyzést, akár képek feltöltésével ami később megjelenhet a főoldalunkon egy külön cikként!